Nieuws artikel

Vacature: Projectmedewerker IT (16-20 uur per week)

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie op het gebied van IT? Heb je naast IT-ervaring ook kennis van databeheer en -onderhoud en van informatiebeveiliging? Dan heeft SWOV een interessante functie voor jou!

Als Projectmedewerker IT werk je mee aan diverse projecten en onderzoek die bijdragen aan de verkeersveiligheid. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het ondersteunen van onderzoekers bij IT-vraagstukken en het bieden van ondersteuning bij databeheer en datavragen. Ook help je met het op peil houden van de informatiebeveiliging. Je adviseert over verbetermogelijkheden in de bedrijfsprocessen en systemen van bedrijfsvoering, voert deze verbeteringen samen met anderen door en de geeft technische ondersteuning bij interne en externe webcommunicatie.

Jouw takenpakket is divers waardoor het belangrijk is dat jij je eigen werk goed kunt organiseren. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, zeker als het kan bijdragen aan verbetering van SWOV als organisatie.

Wie zoeken wij?

Je hebt een HBO-opleiding afgerond in de richting van informatica, toegepaste wiskunde, natuurkunde of een andere gelijkwaardige studie. Verder heb je/ben je:

  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • kennis van onder meer R, GIS, SQL en HTML;
  • verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het vanzelfsprekend om zorgvuldig met gevoelige data om te gaan;
  • klantgericht en kun je goed samenwerken, ook met mensen uit vele andere (niet-technische) disciplines.

Het is een pré als je kennis hebt van informatiebeveiliging (ISO27001/NEN7510). En last but not least: je hebt affiniteit met verkeersveiligheid!

Wat bieden wij?

Werken bij SWOV betekent werken bij een professionele en informele organisatie. SWOV kenmerkt zich door betrokken medewerkers, korte lijnen en een prettige werksfeer. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij we grotendeels de arbeidsvoorwaarden volgen voor Rijkspersoneel (er is geen recht op een bovenwettelijke WW-uitkering). Het salaris is afhankelijk van ervaring, op basis van schaal 8 of 9 van het Rijk, € 2503,94 - € 3809,29 per maand op basis van een fulltime werkverband (36 uur per week). 

Heb je interesse?

Solliciteren op deze functie kan tot en met 28 april 2019. Na de sluitingsdatum zullen wij sollicitanten voorzien van een reactie.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Letty Aarts: letty.aarts@swov.nlof 070-3173370. Jouw sollicitatie kun je sturen aan de personeelsadviseur Quirina van Duivenvoorde (quirina.van.duivenvoorde@swov.nl)

Meer informatie over SWOV kun je vinden op www.swov.nl