Nieuws artikel

Vacature: Allround HR-functionaris

SWOV is op zoek naar een allround HR-functionaris

Als allround HR-functionaris ben je de spil van de organisatie als het gaat om het belangrijkste kapitaal van SWOV: de medewerkers. Je houdt je bezig met alle facetten van het vak, zoals de personeels- en salarisadministratie (deels uitbesteed), werving, selectie en uitstroom van medewerkers, en Arbogerelateerde zaken. Ook bied je ondersteuning bij de cycli van functionerings- en beoordelingsgespreken en ben je sparringpartner voor het management voor de personele zaken. Uiteraard volg je proactief de HR-ontwikkelingen zowel binnen als buiten de organisatie en vertaal je die naar (verbeteringen voor) de organisatie.

Bij SWOV is het prettig werken!
Dit vul je de komende jaren in door je te richten op: 

  • Werving van kwalitatief hoogwaardige nieuwe medewerkers: Voor een aantal van onze onderzoekers staat het pensioen voor de deur en voor hun opvolging zullen we op zoek moeten naar onderzoekers die zich kunnen ontwikkelen tot expert op het vakgebied ‘verkeersveiligheid’.

  • Onderhouden en verbeteren van het personeelsbeleid met aandacht voor: passend inwerktraject voor nieuwe medewerkers, werkdruk, scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, begeleiding en coaching.

Je komt te werken binnen de afdeling Bedrijfsvoering, de ondersteunende afdeling, bestaande uit totaal 10 medewerkers. Bedrijfsvoering kent de disciplines secretariaat, juridisch advies, projectplanning, financiën en ICT. Er heerst een informele werksfeer, waarbij samenwerken en elkaar ondersteunen belangrijk is. Hoewel iedereen zijn eigen specifieke taken heeft, vinden we het belangrijk dat we elkaar onderling kunnen vervangen, als dat nodig is. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, zeker als het kan bijdragen aan verbetering van de organisatie.

Reageren 

Interesse? Lees meer over deze vacature en reageer!

Send by email