Nieuws artikel

Nationale Verkeersveiligheids Prijs: stem op uw favoriet!

Tijdens het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC) wordt de Nationale Verkeersveiligheidsprijs uitgereikt. De prijs is bedoeld voor diegene die verkeersveiligheid op onverwachte wijze naar een hoger plan tilt. U kunt nu stemmen voor het beste idee.

U kunt tot 13 april 2018 stemmen op uw favoriet. De drie meest populaire bijdragen mogen op het NVVC een centrale pitch houden van 3 minuten. Op het NVVC wordt ter plekke door het publiek gestemd wie de winnaar van Nationale Verkeersveiligheids Prijs 2018 is.

Stem tot 13 april op uw favoriet »

Wat houdt de Nationale Verkeersveiligheids Prijs 2018 in?

De winnaar van de Nationale Verkeersveiligheids Prijs wordt een jaar lang ambassadeur voor verkeersveiligheid. Dat betekent concreet dat de winnaar geinterviewd wordt voor een artikel voor het toonaangevende blad Verkeerskunde; inbreng mag leveren voor een Kenniscafé bij SWOV; mag meepraten bij een bijeenkomst in het kader van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid en betrokken wordt bij één van de activiteiten van ANWB, bijvoorbeeld in het kader van het 135 jarig bestaan. Uiteraard vindt de exacte invulling van de prijs plaats in overleg met de winnaar.