Evenement

VIRTUAL webinar: rekenhulpmiddel voor het uitvoeren van kosten-batenanalyses van voertuigveiligheidssystemen

Evenement datum: 
27 mei 2021

In werkpakket 6 van het VIRTUAL-project wordt een rekenhulpmiddel ontwikkeld voor het uitvoeren van kosten-batenanalyses van voertuigveiligheidssystemen. De tool is gericht op het berekenen van de sociaaleconomische kosten en baten van veiligheidssystemen en geeft inzicht in de kosten van voertuigveiligheidssystemen, de veiligheidseffecten (verwondingen en verlies aan kwaliteit van leven) en de daarmee samenhangende financiële voordelen en het sociaaleconomische rendement. 

Dit webinar (twee sessies) is interessant voor mensen/organisaties die interesse hebben in kosten-batenanalyse van automobiele veiligheidssystemen, zoals; voertuigveiligheid, inclusief beleidsmakers op het gebied van verkeersveiligheid, voertuigfabrikanten, ngo's op het gebied van verkeersveiligheid, voertuigbeoordelingsorganisaties, wagenparkbezitters en onderzoekers op het gebied van voertuigveiligheid.

Het webinar is gratis en is beperkt tot 25 deelnemers per sessie.
 

Dit project werd gefinancierd door het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie (grant agreement No 768960)