Evenement

UDRIVE Experience

Evenement datum: 
07 jun 2017

Tijdens de internationale UDRIVE Experience op woensdag 7 juni 2017, worden de eindresultaten gepresenteerd van het Europese project UDRIVE. UDRIVE is het eerste grootschalige Europese Naturalistic Driving onderzoek waarin gegevens zijn verzameld over personenauto's, vrachtwagens en gemotoriseerde tweewielers.

De UDRIVE Experience is een interactief evenement waar u in de praktijk kunt ervaren wat UDRIVE voor u kan betekenen. Welke gegevens worden verzameld? Wat zijn de voornaamste resultaten en wat voor gevolgen hebben ze? De UDRIVE Experience nodigt u uit er in te duiken en te ontdekken hoe u de UDRIVE gegevens en resultaten kunt gebruiken.

button-udrive-experience.png

Aansluitend vindt op 8 en 9 juni het 6de Internationale Symposium over Naturalistic Driving onderzoek (NDRS2017) plaats. Het symposium biedt een overzicht van internationale Naturalistic Driving studies, geeft u inzicht in de volgende generatie van dit soort onderzoek en biedt de mogelijkheid tot interactie met onderzoekers op het gebied van Naturalistic Driving. 

Zowel de UDRIVE Experience als het 6de Internationale Symposium over Naturalistic Driving onderzoek vinden plaats in Madurodam, Den Haag.

Topics

Technologie & ITS, Mens, gedrag & verkeer, Internationaal
Send by email