Evenement

Transport Research Arena 2020

Evenement datum: 
26 apr 2020

In april 2020 vindt de 'Transport Research Arena' (TRA) plaats in Helsinki, Finland. TRA is een tweejaarlijks evenement en het belangrijkste Europese transportevenement en omvat alle aspecten van mobiliteit.

TRA 2020 wordt mede georganiseerd door het Finse ministerie van vervoer en communicatie en de Europese Commissie. De conferentie is bedoeld voor onderzoekers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van de industrie.

De conferentie behandelt het hele spectrum van uitdagingen en kansen voor mobiliteit. Het conferentiethema is 'Transforming Transport - Revolution for smart, green and integrated society'.

Call for papers

TRA 2020 omvat strategische en beleidssessies, speciale evenementen, wetenschappelijke en technische sessies en een expositie- en demonstratieruimte. De wetenschappelijke en technische sessies bevatten onderzoeksrapporten, waarvan de beste zullen worden gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften en congresverslagen.

Papers kunnen ingediend worden vanaf november 2018. Na het beoordelingsproces, uitgevoerd door een genomineerd wetenschappelijk panel, zullen de papers worden gecategoriseerd als 'afgewezen', 'goedgekeurd met belangrijke herzieningen', 'goedgekeurd met kleine herzieningen' en 'goedgekeurd'.

Printvriendelijke versie