Evenement

Nationaal Verkeersveiligheidscongres | NVVC2020

Evenement datum: 
26 nov 2020

Het NVVC2020 is uitgesteld tot donderdag 26 november. De hoop is dat het congres dan ook door kan gaan zoals bedoeld: een netwerkcongres waar we samen het verbeteren van verkeersveiligheid #aanpakken. Op dit moment is nog steeds onzeker in hoeverre dat eind november zal kunnen. In oktober zal de organisatie van het congres daar meer duidelijkheid over kunnen geven.

Het congres vindt plaats in Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht. Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden.

Inmiddels heeft iedereen die een bijdrage levert aan het NVVC2020 (deelnemers, papers, workshops, exposanten, genomineerden voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP)) meer informatie ontvangen over de gevolgen van het uitstellen van het congres. 

Aanpakken!

Het gaat niet goed met de verkeersveiligheid in Nederland. Alle reden om samen aan de slag te gaan en dit onderwerp aan te pakken. Bij het NVVC2020 gaan we daarom aan de slag met de belangrijkste verkeersveiligheidsrisico’s die in het Strategisch Plan Verkeersveiligheid in 9 beleidsthema’s zijn gestructureerd. Deze thema’s bieden handvatten voor het #aanpakken van de verkeersonveiligheid in Nederland. Informatie over het programma en registratie vindt u op nvvc-congres.nl.

 


ANWB, SWOV en Veilig Verkeer Nederland organiseren samen het Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2020. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoering ligt in handen van de werkgroep met ondersteuning van Columba Communications.

Topics

Verkeersveiligheid in cijfers, Vervoerswijzen, -Voetganger, -Fiets, -Gemotoriseerde tweewieler, -Personenauto, -Vracht- en bestelverkeer, -Overige vervoerswijzen, Risico's, Infrastructuur, Technologie & ITS, Visie & beleid, Mens, gedrag & verkeer, Handhaving, Educatie, Internationaal