Evenement

Nationaal Verkeersveiligheidscongres | NVVC2020

Evenement datum: 
26 nov 2020

Het NVVC2020 gaat door op 26 november 2020 en wel als online congres, waar we samen het verbeteren van verkeersveiligheid aanpakken. Op dit moment gebeurt er veel op het gebied van verkeersveiligheid en het Strategisch Plan Verkeersveiligheid (SPV). Er is dan ook besloten het congres op 26 november door te laten gaan, maar dan als online editie.

Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden.

Aanpakken!

Het gaat niet goed met de verkeersveiligheid in Nederland. Alle reden om samen aan de slag te gaan en dit onderwerp aan te pakken. Bij het NVVC2020 gaan we daarom aan de slag met de belangrijkste verkeersveiligheidsrisico’s die in het Strategisch Plan Verkeersveiligheid in 9 beleidsthema’s zijn gestructureerd. Deze thema’s bieden handvatten voor het #aanpakken van de verkeersonveiligheid in Nederland. Informatie over het programma en registratie vindt u op nvvc-congres.nl.

Registratie

De registratie is inmiddels weer geopend. Komt u ook? »


ANWB, SWOV en Veilig Verkeer Nederland organiseren samen het Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2020. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoering ligt in handen van de werkgroep met ondersteuning van Columba Communications.

Topics

Verkeersveiligheid in cijfers, Vervoerswijzen, -Voetganger, -Fiets, -Gemotoriseerde tweewieler, -Personenauto, -Vracht- en bestelverkeer, -Overige vervoerswijzen, Risico's, Infrastructuur, Technologie & ITS, Visie & beleid, Mens, gedrag & verkeer, Handhaving, Educatie, Internationaal